Vill du bli medlem?

Vad innebär ett medlemskap i FGV?

Föreningen Gamla Västar stöttar aktiva Chalmersspex, tillsätter nyuppsättningar samt samordnar dokumentation av spexmaterial. Delar av medlemskapet finansierar skivinspelningar av årets spex. Ett FGV-medlemskap är därför ett naturligt sätt att bidra till ett starkt Chalmersspex!

I medlemskapet ingår, förutom årets spexskivor, även tillgång till de interna funktionerna på denna hemsida vilka bland annat innefattar spexalumnikatalogen, spexlåtsregistret (där man kan söka på alla låtar som någonsin varit med i ett spex), Not-Arr-kivet, Spexflix och Spexipedia - Chalmersspexets digitala uppslagsverk. Observera att endast begränsad tillgång till de interna sidorna ingår i stödmedlemskapet.

 

Medlemsavgifter 2019

Följande medlemskap finns att välja på under 2019:

Guldmedlemskap
(
inkluderar 2 skivor dvs. både Bob och Vera)
Medlemskap 319kr

Familjemedlemskap 419kr

 

Silvermedlemskap
(inkluderar en skiva)
Medlemskap 279 kr

Familjemedlemskap 379 kr

Standardmedlemskap
(inga skivor inkluderade)
Medlemskap 219 kr

Familjemedlemskap 320 kr

 

Inbetalning av medlemsavgift

Inbetalning av medlemsavgift sker enklast genom att betala in lämpligt belopp till bankgirokonto 5348-3863 (CHALMERS SPEXET FGV). Glöm inte att uppge namn och den adress som du vill ha årets skivor skickade till. Om du väljer ett silvermedlemskap är det viktigt att du också uppger vilken av de två skivorna som önskas få hemskickade!

Autogiro

Stödmedlemskap

Har du inte varit med i spexet men tycker ändå att du vill stötta spexets fortlevnad kan du bli stödmedlem i FGV. Ett stödmedlemskap kostar 315 kr och inkluderar både Bobs- och Veras skiva hemskickad. Fullständig tillgång till de interna sidorna ingår dock ej.