Skip to content

Vill du bli medlem?

Vad innebär ett medlemskap i FGV?

Föreningen Gamla Västar stöttar aktiva Chalmersspex, tillsätter nyuppsättningar samt samordnar dokumentation av spexmaterial. Delar av medlemskapet finansierar skivinspelningar av årets spex. Ett FGV-medlemskap är därför ett naturligt sätt att bidra till ett starkt Chalmersspex!

I medlemskapet ingår, förutom årets spexskiva, även tillgång till de interna funktionerna på denna hemsida vilka bland annat innefattar spexalumnikatalogen, spexlåtsregistret (där man kan söka på alla låtar som någonsin varit med i ett spex), Not-Arr-kivet, Spexflix och Spexipedia - Chalmersspexets digitala uppslagsverk. Observera att endast begränsad tillgång till de interna sidorna ingår i stödmedlemskapet.

Medlemsavgifter 2023

Följande medlemskap finns att välja på under 2023:

Standardmedlemskap
Medlemskap 223 kr

 

Familjemedlemskap 323 kr

Inbetalning av medlemsavgift

Inbetalning av medlemsavgift sker enklast genom att betala in lämpligt belopp till bankgirokonto 5348-3863 (CHALMERSSPEXET FGV). Glöm inte att uppge namn, adress samt om du vill ha en CD-skiva eller musiken på en USB vid val av guldmedlemskap.

Swish

Nu kan du enkelt betala ditt medlemskap via Swish till FGV's Swishnummer 123-103 46 51, det går också utmärkt att skanna någon av QR-koderna nedan: